Train je hond

Rottweiler, Puppy, Hond, Honden

Ik gebruik verschillende methoden van gedragsonderwijs die variëren op basis van de klanten waarmee ik werk. Een methode die al mijn klanten waarderen, is echter de nadruk op het kynische geduld en consistentie. Ik begin met trainen door verschillende grafieken aan te bieden om de voortgang van de hond te volgen op het gebied van zindelijkheidstraining, blaffen, bijten en respect voor mensen op het niet-dwingende bevel. Ook kijken we hoe de hond wordt bediend en de relatie die de hond heeft met het baasje. Veel honden die in asielen terechtkomen, slagen met vlag en wimpel voor het examen, terwijl sommige die in huizen worden geplaatst dat niet doen. Ik concentreer me op de honden die goed zijn afgesteld en het voorgaande opleidingsniveau met vlag en wimpel hebben doorstaan. Tijdens het gedragsconsult overleg ik met de eigenaren met als doel het probleemgedrag te helpen oplossen.

Mijn vastberadenheid stelt me ​​in staat honden aan te passen die overdreven timide of overdreven agressief zijn, wat me verhindert de huizen binnen te gaan met de bedoeling de rol van roedelleider op te nemen. Ik pas het gedrag aan op een manier die de hond het uiterlijk geeft van een alfahond, een zelfverzekerde leider van het type persoonlijkheid. Dit bereik ik door een positieve interactie met de hond. Deze methode vereist de bereidheid om met de hond te communiceren op een manier die hij begrijpt. Tijdens de sessies met mijn opdrachtgevers implementeer ik een opleidingsplan waarin rolverandering en leerzame hulpmiddelen zijn opgenomen. Rolverandering houdt niet in dat een trainer de persoonlijkheid van de hond verandert. Ik verander hoe de hond denkt en hoe hij omgaat met zijn omgeving.

Ik oefen verschillende trainingsstijlen, waaronder het wisselen van de kraag, dempen en loslaten, beperkte vlucht, positieve associatie, controle over afleiding en zachte mond. Ik ontwerp ook complex gedrag en help bij het creëren van handhaving voor honden om te volgen. Ik bereik deze verrijkende en complexe interacties door middel van gemengde zakken en kies een locatie waar de hond redelijkerwijs verwacht om met zijn medehonden om te gaan. Ik observeer en bevoordeel de hond ook met verschillende factoren, zoals: soort kleding; plaats; en mate van afleiding. Ik neem deze honden op door persoonlijke collages te maken terwijl ik relaties aanbreng met behulp van natuurlijke taal terwijl ik met honden omga. Ik gebruik natuurlijke taal zoals honden die begrijpen en reageer erop zoals mensen dat doen. Naarmate de honden aan mijn aanwezigheid gewend raken, ontspannen ze zich, ontspannen ze en beginnen ze erop te vertrouwen dat ik goed voor ze zal zorgen.

Sommige honden zijn ontspannen als ik in de buurt ben om ze bewust te maken van mijn aanwezigheid, maar anderen worden ongerust en dijen zijn gespannen. Het is mijn verantwoordelijkheid om de houding van de hond ten opzichte van mijn aanwezigheid te helpen veranderen. Dit kan worden bereikt door mijn houding te bestuderen, dure formele trainingslessen van een gedragstherapeut, of door gewoon zacht en zachtaardig tegen de honden te praten als ik in de buurt ben. Hoe het ook zij, ik moet voorbereid zijn met de informatie en technieken en bereid zijn om ze dagelijks te oefenen.

Als een hond zich ergens aan stoort, herinner ik me het verhaal toen ik de hond van een klant aan het trainen was om tegen het plafond te huilen. De hond was al lang buiten en was verrast toen hij zijn baasje op de oprit zag staan. Hij werd geïrriteerd en begon te janken. Toen ik hem zachtjes vertelde dat het oké was en naar de auto wees, ontspande hij zich. Het was alsof de auto hem geruststelde.

Honden zijn altijd verbaasd over het sturen van richting. Ze ontvangen signalen, klikken en gesproken aanwijzingen. Ze luisteren en reageren gepast op de informatie die ik hen geef. Als je dichtbij genoeg woont om te bezoeken, hoop ik dat je één wordt met je hond en de houding van je hond ten opzichte van de wereld om je heen verandert. Ik maak altijd de tijd om een ​​handvol lekkernijen te pakken en ze uit te leggen zodat de hond ze kan ontdekken. De hond leert van trainen te houden en krijgt veel persoonlijke aandacht van mij. Onthoud dat om een ​​goede leraar en vriend voor je hond te zijn, je liefde moet dienen om te dienen. Niets zal mijn acties meer veranderen dan een simpele verandering in hoe ik benaderd word. Als je het gevoel hebt dat je de vaardigheden niet hebt, neem dan voldoende tijd om te leren.