Puppy Training in Voorberg

man training a dog - puppy cursus stockfoto's en -beelden

We hebben regelmatig gelukkige gasten van over de hele wereld die van ons en ook van hun huisdier komen leren. Graag willen wij u informeren dat wij in Nederland ook een eigen puppyschool hebben. We hebben een reguliere les georganiseerd voor onze kleine hond Mladen, evenals gehoorzaamheidstrainingen voor andere huisdieren. Ze kunnen een puppycursus volgen in Nederland, en ook andere Ja, we hebben ook puppyscholen in de kast van luxe hotels over de hele wereld.

In onze puppyschool in Nederland zitten meestal tien tot twaalf puppy's in elke klas. Tijdens de eerste lesdag spelen de pups met elkaar, socialiseren ze, maar doen ze ook een korte re-enforcement training. Op de tweede lesdag gaan ze verder met de eerste les. In onze puppytraining in Voorberg socialiseren we onze honden met andere mensen en pups van de school.

We sturen onze honden niet naar de Puppy School om te leren hoe ze betere mensen kunnen zijn. Integendeel, onze puppyschool in Voorberg helpt de honden om te leren hoe ze betere huisdieren kunnen zijn. De mensen van de school zijn gecertificeerd door de Kennel Club en ze geven veel puppytrainingen voor mensen die een dier willen dat als familiehuisdier of voor showdoeleinden wordt gebruikt.

Er is nog een heel belangrijk kenmerk van puppytraining in Voorburg. De school kent noch Parvo, noch agressief gedrag. De trainers doen veel aan socialisatie, maar ze laten geen agressieve, parvovirus of hondenziekte toe aan de honden. De geneesmiddelen worden verminderd om de puppy's de nodige kracht te geven om de ontberingen van hun eerste honderd dagen te doorstaan.

Er is zoveel om een ​​puppy te leren. Het is een geluk dat we in onze puppytraining in Voorburg zoveel dingen leren. Een van de belangrijkste dingen die we leren in onze puppycursus is om goedgemanierd te zijn. Een welgemanierde puppy is een plezier om overal mee naartoe te nemen. We leren de puppy om naast de eigenaar te lopen zonder aan de lijn te trekken, om laaggespannen te zijn en niet te haasten om te bijten, om zijn poot te geven en de eigenaars heup te likken, en om de eigenaar mee te nemen zonder de bevelen van de eigenaar te negeren.

Wanneer een puppy welgemanierd is, heeft hij een hoog succespercentage in zijn training. Puppy's die zich misdragen of agressief zijn, zijn meestal ook niet welgemanierd. Als een puppy zich misdraagt, kan de eigenaar het dier laten weten dat zijn gedrag onaanvaardbaar is. Als de puppy-expert ze leert, zullen ze hun gedrag verbeteren.

Als een puppy niet welgemanierd is, kan het erg moeilijk zijn om hem kalm te houden. Er is een gezegde dat uw dier u ertoe brengt uw manier van denken te veranderen, en een dier dat welgemanierd is, kan die gedachte wel of niet hebben. Een welgemanierde hond is namelijk geliefd en een zich misdragende hond maakt je trots. Een hond die agressief is naar zijn baasje is niet leuk om te hebben. Een hond die agressief is naar andere mensen wordt niet lichtvaardig opgevat. Misschien heb je iemand die hem graag meeneemt op een onaangename wandeling in je buurt. Het hebben van een agressieve hond wordt niet getolereerd. Dus hier komt het erop neer. Een hond die zich goed gedraagt, mag u niet meer geld kosten dan een hond die agressief is. Je moet de verantwoordelijkheid hebben om ze op te leiden. Als je een agressieve hond vindt, probeer hem dan de hulp te geven die hij nodig heeft. Maffiabaas' Laat een agressieve hond niet in de buurt van uw kinderen. Bij een hond die bijt, kan dit ernstige gevolgen hebben. U moet snel handelen om uzelf, uw gezin en de hond te behoeden voor ernstige schade.

Jij bent verantwoordelijk voor hun daden. Als je een agressieve hond vindt, moet je onmiddellijk actie ondernemen om een ​​ander huis voor hem te vinden en ook met een hondentrainer praten om erachter te komen waarom de hond agressief is. U kunt er zeker van zijn dat veel honden naar huis worden teruggebracht vanwege het agressieve gedrag van hun baasjes, maar u kunt hetzelfde doen voor een agressieve hond.