Hoe een kattenbakval te gebruiken

Geassorteerde Kleurenkittens

Voor meer informatie over kattenbakvulling, hoe je er zelf een kunt maken en het schoonmaken van de kattenbak, hier is wat ik voor je heb:

Aanwijzingen voor het gebruik van een kattenbakval

1. Neem een ​​1/2 kopje kattenbakvulling van het merk dat je lekker vindt en meng dit met een paar druppels zuiveringszout en spuit het in. Gebruik zoals beschreven op de doos. Spoel je poten in een lege gootsteen nadat de doos is geleegd.

2. Wanneer uw kat terugkeert naar de kattenbak, raapt u de bak op met uw autosleutel als kattenslee of waar dan ook waar katten veilig zijn om uw kat te volgen. Dit zorgt ook voor een betere omgeving om in te spelen en te associëren!

3. Zodra uw kat comfortabel op haar bed ligt, kunt u het deksel openen en het stof en het strooisel in haar leefruimte schikken.

4. Wanneer uw kat bijkomt van de opwinding, maar nog steeds niet tevreden is, kunt u haar een schep van het oude strooisel aanbieden. Maar je zult de bak moeten legen na elke keer dat je haar een nieuw nest aanbiedt!

5. Herhaal dit proces totdat uw kat haar kattenbak niet meer wil of nodig heeft. Denk er altijd aan om de kattenbak regelmatig schoon te maken, anders bereik je niet je doel om je kat onafhankelijkheid te leren.

6. Houd er echter rekening mee dat je door deze methode ook vaak de bak moet legen, anders zal ze de lege bak gaan associëren met strooiselwater en urine!

Als je gelooft in het geven van geavanceerde training aan Montessori-kinderen en huisdieren, zodat ze zichzelf kunnen schoonmaken en verzorgen, dan helpt een Montessori-achtig model voor het schoonmaken van katten en kittens je vooruit:

Het Dig for Grease Cat Cafe biedt een full-service, volledig natuurlijke, insectenwerende en menagerie-gevulde kattenreinigingsservice. Maar heb niet het gevoel dat je moet wachten tot je kat een kattenhoed op heeft om iets van haar te komen halen! Ze bieden ook gratis proeverijen aan. Dus als je op zoek bent naar een kinderbedgeur die harten zal winnen en indruk zal maken op spinnen, bekijk dan hun introductieadvertentie:

Ik kan niet genoeg foto's maken van deze katten. Ze zien er heerlijk uit! Ik hoop dat je net zo genoten hebt van dit korte bericht als ik heb gedaan om het te schrijven. Wat is het favoriete voer van jouw kat? Heb je ooit zelf kattenbak schoongemaakt? Welke tips heeft u om uw katten zichzelf te laten opruimen of helemaal te stoppen met het opruimen van zwerfvuil?