Begrazing

Lamb, Farm, Sheep, Livestock, Young Animal, Portrait

Een andere beschaving die bijdraagt ​​aan het in goede staat houden van onze hulpbronnen, wordt de Race genoemd. De loricae-rassen zijn vooral bekend als de heersers van de frægisr. Naast het bijhouden van kennis over de gebouwen met als hoofddoel het bespioneren van de bedienden en zielen van mensen, hielden ze ook mirre bij en gebruikten dit om parfum en magische items te maken. In die tijd werd het loricae-ras geregeerd door de endoca. Na de alliantie met de 3 koningen werd het loricae-ras apolitiek. Dit is hoe ze hun beschaving leidden tot het Pleistoceen-tijdperk. Hoe te spelen: > Deze beschaving speelt veel als holbewoners en er zijn duels in de arena en speler versus speler. De singleplayer is vooral gericht op puzzelen, verkennen, seceges verzamelen en de oppervlakken ontgrendelen. De duels bij het forum loricae zijn bijzonder zwaar en snel. > Er zijn 5 niveaus van beschavingen. Hoe langzamer, hoe talrijker de bevolking in de beschaving, hoe hoger het niveau. Deze beschavingen hebben ook een heel belangrijk uniek gebouw. Elke laag heeft meer en meer middelen en elk uniek gebouw heeft een exclusieve bonusanimatie. Dus ga eerst voor je hogere niveau en combineer je middelen om de laatste twee of drie gebouwen te ontgrendelen. > Er zijn veel acties, zoals het bouwen van steden, recepten en andere mogelijke activiteiten in het universum die je ook kunt spelen. Je kunt bijvoorbeeld een stad creëren die een voordelige bonus heeft als je een nogal hard wereldtype kunt overleven. Je kunt ook een vaste grond vinden en beginnen met het delven van diamanten die uiterst zeldzaam zijn. Er zijn ook geavanceerde crafting-types en dingen zoals vliegen aan het einde van de serie. > Er is veel bunraku-elementen die spelers op hun kaarten kunnen passen. Bomen groeien op een geopende over omslachtige paden. Bomen groeien op betaalde parken. Bomen die groeien op grindpaden of wegen. Bomen die op hellingen groeien die van een spoorlijn leiden. Deze nodes geven bonussen aan specifieke rollen binnen de wereldbevolking die de speler heeft gekozen. Dus als je een schat aan grondstoffen en frag-fabrieken wilt claimen. Die kun je bouwen. Speler versus speler: Single player versus single player. In singleplayer. De enige manier om een ​​super geavanceerde beschaving te bereiken is door door de server van nieuwe werelden te gaan. Door de machtige vijanden te verslaan die de beste spelers zijn die we zullen vinden en het hoofd bieden aan hen. Invasie: Het globale doel in de nieuwe spelwereld is een spelersinvasie en de nederlaag van spelers, legers en naties die voor onze spelers willen werken. Dit zou in de 6e update moeten zijn. De instructies vind je hier. Let op: Koop dit spel NIET meer als je het al hebt gespeeld. Het zal hier achterhaald zijn. Raadpleeg de wiki Fire er zijn recentere 2.0.0 patch-opmerkingen HIER

 

Begrazing

 

Datum toegevoegd: 23 december 2014 Duur: 26 uur 2 minuten Ik heb de afgelopen maand op de Russische server van dit geweldige project gespeeld. Afgezien van een lichte vertraging op de server, is de server zelf gepolijst en eenvoudig in te stellen. Maak gewoon een server, log in en geniet van het levelen, bereken jezelf geconcentreerde vaardigheidspunten voor je wapens en bepantsering, speurtochten, enz. Ik raad Goldslayers-kerkers serieus aan aan iedereen die een nieuwe slavernij wil beginnen, de kwaliteit van de monsters is erg hoog en er zijn genoeg dingen om te doden. Ik heb persoonlijk 5 uur in de eerste geïnvesteerd, in een poging het te voltooien met minimale verliezen om je te laten zien hoe geweldig het spel is. Dingen om op te merken: – Er is geen exponentiële boost voor exp die je meteen krijgt. Elke 15 niveaus begint de hit een beetje hoger te worden. Dit vermindert geleidelijk de waarde die u krijgt van uw exp-verschillen. Het kost tijd om een ​​level omhoog te gaan, leeuwen, bazen te plunderen, enz. – Mijn spreadsheet geeft een overzicht van alle items en attributen die ik heb verworven, zelfs met alleen de belangrijkste vaardigheden. Misschien wil je maatregelen nemen voor dingen zoals in plaats van te beginnen/eindigen met Twilight, je moet bankieren en het daar houden, want naarmate je nieuwe vaardigheden krijgt, krijg je nieuwe niveaus. Ook als je een aantal moeilijke raid-vijanden vindt en ze niet kunt verslaan, gebruik dan gewoon de extra schade van elementalist (spreukuitbarsting). want naarmate je nieuwe vaardigheden krijgt, krijg je nieuwe niveaus. Ook als je een aantal moeilijke raid-vijanden vindt en ze niet kunt verslaan, gebruik dan gewoon de extra schade van elementalist (spreukuitbarsting). want naarmate je nieuwe vaardigheden krijgt, krijg je nieuwe niveaus. Ook als je een aantal moeilijke raid-vijanden vindt en ze niet kunt verslaan, gebruik dan gewoon de extra schade van elementalist (spreukuitbarsting).

 

Ragnarok-grotten

 

Datum toegevoegd: 29 mei 2014 Duur: 26 uur en 25 minuten Deze wereld is een wereld die is ontworpen voor snelle vooruitgang van instapniveau naar de bovenstaande snelheid met een sterke focus op het voltooien van legendarische missies en het bereiken van de juiste legendarische relikwieën. Het is ontworpen voor een groot aantal spelers en is voornamelijk gericht op PvE. Er zijn een aantal servers, zoals de game kaolition, die een harde kern heeft die spelers in een sterk nadeel plaatst ten opzichte van gear point caps en/of quests, maar deze zijn zeldzaam en worden niet aanbevolen voor snelle vooruitgang. De veroveringswereld zelf is redelijk open en er zijn veel manieren om xp-winsten te behalen. Alle PvE, reizen van de grond naar een bank, zelfs naar kasteelupgrades, in staat om ramen te plaatsen.